Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Το Web Design είναι ένας από τους σημαντικότερους κλάδους του internet που εξελίσσεται συνεχώς. Στην Sitewize, προγραμματιστές, γραφίστες, φωτογράφοι και σχεδιαστές συνεργάζονται αρμονικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και εφοδιασμένοι με τη κατάλληλη τεχνογνωσία και τεχνολογία, εφαρμόζουν τις νέες τάσεις, σχεδιάζοντας μοντέρνους, αλλά και μοναδικούς για κάθε εταιρία ιστότοπους.

Web Development

Η ομάδα μας έχοντας πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop αναλαμβάνει να ‘χτίσει’ διαδικτυακά την επιχείρησή σας και όχι απλά να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα. Όλα τα έργα μας έχουν custom design γιατί θεωρούμε ότι η εικόνα σας πρέπει να αντιπροσωπεύει 100% τη δική σας επιχείρηση με τον καλύτερο τρόπο.

Social Media

Παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές σε διαδικτυακές καμπάνιες.Ένα μεγάλο ποσοστό του σύγχρονου marketing και προώθησης μιας επιχείρησης βασίζεται στην εμφάνιση της ιστοσελίδας της σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης σύμφωνα με τις επιθυμητές λέξεις κλειδιά.

Android & iOS Apps

Σύγχρονες εφαρμογές για κινητά για όλες τις πλατφόρμες.Στην Sitewize, κατασκευάζουμε native εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν λογισμικά Android και iOS. Στο μεγαλύτερο κομμάτι των εργασιών για την εκπόνηση μιας τέτοιας εφαρμογής, ο προγραμματισμός για τα 2 αυτά λειτουργικά διαφέρει, οπότε και τα θεωρούμε 2 ξεχωριστές εφαρμογές.

Responsive Design

Η χρήση της κινητής συσκευής για πλοήγηση στο διαδίκτυο υπερισχύει των άλλων συσκευών (desktop, tablet) σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το 2019. Σας βελτιστοποιούμε το site σας ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό σε κινητά και tablet.

SEO (Search Engine Optimization)

Το SEO είναι ένας δυναμικός συνδυασμός onsite & offsite τεχνικών με την ανάπτυξη των οποίων μπορεί η ιστοσελίδα σας να αποκτήσει παρουσία στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Πρόκειται για μια από τις μεθόδους που ακολουθεί κάθε εταιρία που θέλει να κάνει διαφήμιση στο internet.